Cadeau Kado Tips

radiografisch of op afstand bestuurbaar

de droom van het cadeau : op afstand bestuurbare auto, truck, tank, of wat dan ook
radiografisch of op afstand bestuurbaar : auto heli vliegtuig of xx : speelgoed waar je als kind, jongere of oudere, in kunt zitten, kun je soms besturen, zit je zelf vlak achter het stuur. Wanneer je in je speelgoed kunt zitten, zal het wel groot zijn, maar weer niet zo groot als een echte auto of vrachtwagen. Maar ook weer niet zo klein, dat je er niet in kunt zitten. Soms ben je op zoek naar radiografisch of op afstand bestuurbaar speelgoed, waar je niet in hoeft te zitten, maar waarbij je wel kunt dromen, of je kunt voorstellen, dat je aan alle knoppen kunt zitten en er op afstand naar kunt kijken.


direkt naar het overzicht afstand bestuurbaar cadeau

cadeau speelgoed als schaalmodel, modelbouw

En doordat er dan vaak sprake is van een schaalmodel of modelbouw, lijkt het dan ook nog eens supersnel te zijn, radiografisch of op afstand bestuurbaar en moet je nog aardig aan de bak om op tijd met die knoppen waar je mee kunt werken op de afstandsbediening, iets zinnigs te doen om de wedstrijd met jezelf goed af te ronden.

Meestal gaat er met die op afstand bestuurbare of radiografische modellen niet zo veel mis, maar levensecht is het wel !!
Alleen is die vorm van speelgoed meestal wel duurder dan een paar euro, en moet je wel heel erg lang sparen eer je zoiets met je ouders kunt kopen.
Of …
misschien wil oma of opa wel sponsoren
of ….
ben je binnenkort wel jarig en mag je voor je verjaardag iets uitkiezen
of …..
kun je iets voorstellen aan Sinterklaas of de Kerstman je weet het maar nooit

en daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt van radiografisch of op afstand bestuurbaar ‘tuig’ zoals auto’s, racemonsters, heli’s , vliegtuigjes, tanks etc


[pto search=+Radiografische auto” results=”20″]


 

top pagina van verzeker beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Contact
| top pagina

Google