Cadeau Kado Tips

skelter kart cadeau voor kinderen

skelter cadeau voor kinderen, gaaaaaf !!!

skelter kart cadeau voor kinderen kopen is een kado waar een kind blij van wordt:
kinderen, spelen en leren, leren en spelen : lerend spelen of spelend leren, je kan het in alle opzichten door elkaar husselen maar waar het om draait : kinderspeelgoed is niet weg te denken uit uw leven en het leven van een kind.

 
of bekijk het suggestie overzicht :
direkt naar de aanbiedingen

Cadeau voor een kind als altijd hetzelfde ?

Stereotypen als een pop en de poppenkast voor de meisjes, en het bekende autowerk voor de jongens is al bijna net zo achterhaald, als de stelling dat technisch speelgoed alleen voor jongens is en het doktertje spelen voor meisjes. Alles verandert, dus ook het speelgoed, het cadeau voor een kind.

Kinderkado zo groot en zo duur, zo klein en goedkoop als je zelf wilt

Is alles dan veranderd ? Ook weer niet, veel van vroeger is er nu ook, maar vaak wel iets moderner : mini autootjes, poppenhuis, bouwdoos in zus en zo , speeltollen, rolschaatsen, veilige pijl en boog, voetbal, badminton, Playmobil  en Lego en wat ook veranderd is : zijn de prijzen.

Uitzonderingen bij het kiezen van een cadeau

De gewone blokkendoos, ach , daar is zo wel op te komen, op deze website gaat het er meer om , om u op een leuk en betaalbaar kado idee te brengen, al hebben wij natuurlijk geen zicht op wat u ervoor over heeft. Zag zoeven een skeltertje, wel heel mooi en reuze technisch , maar een prijsje van € 1.500.= of daaromtrent, dat is voor de een ‘peanuts’en voor de ander, die hoort het “in Keulen donderen” en zal zich afvragen of de komma niet iets opgeschoven had moeten worden.

Denk aan prachtige poppen en natuurlijk de wereldwijd bekende Barbiepop, maar er zijn poppen, maar ook modelbouw banen, waar een kind wel mee zou willen spelen, maar waar daadwerkelijk de iets oudere mensen heeeeeelemaal in opgaan. Tja, waar hebben we het dan over ? Immers een mens is kind van 0 – 77 en ouder , toch ?

En soms zijn er spraakmakende kadoos te verzinnen, en soms heeft u aan het idee genoeg om er zelf één na te bouwen, of u denkt, zouen ze hier wel eens aan gedacht hebben ? In die gevallen, hou u zelf niet tegen, en reageer !


Kado idee voor skelters , oplopend in prijs opgesteld in rijen van 3 :

[wfs_tapestry]

en oplopend gezien beginnen de prijzen van skelters bij ongeveer € 89.== 🙂


Kinderen, in spelen en bezig met leren,  opgroeien, opvoeden, groter groeien, vaardigheden vergaren, het gaat niet zonder goed speelgoed; dus voor 0 – 77 jaar geldt dat er voor elk een passend betaalbaar cadeau | kado moet zijn.


top pagina van verzeker beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Contact
| top pagina

Google