Cadeau Kado Tips

Dameshorloge cadeau

dameshorloge - polshorloge maar geen staand horloge aan de pols

Een dameshorloge is functioneel maar vooral een sieraad !! Een dameshorloge was van oorsprong niet om te dragen, een horloge, en dan vooral het zogenaamd staand horloge was een smal torenachtig bouwwerk wat in de kamer stond, soms de goeie tijd aangaf en dan met een dreun die door merg en been ging, te kennen gaf dat er zowaar weer een uur was verstreken. Een boodschapper van slecht nieuws, zeg maar. Immers, ’t zal nooit zo zijn dat we er een uur bij gekregen hebben. 🙂

 
of naar het suggestie overzicht:
direkt naar de aanbiedingen
meer over horloges
meer over herenhorloges

Dameshorloge alleen van dames

Haurex is de laatste trends in mode / fashion en daarmee een geslaagd cadeau
Dameshorloge alleen van dames ? Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus, en dus zijn we in de wereld ingedeeld in stereotype types, waarbij het wat grotere, zeg robustere type een herenhorloge moet zijn, en de wat kleiner uitgevallen horloges, dus het dameshorloge moeten zijn. En dat is een misvatting : er blijken legio dames te zijn die graag een wat forser type horloge willen dragen, en mannen die genoeg hebben aan een onopvallend klein formaat tijdbrenger.

Daarbij kan het wel zo zijn, dat beide mensen houden van sierlijk en sieraad, en dan een horloge kiezen met minder aandacht voor de wijzers, maar meer aandacht voor een fraaie horlogekast en een mooie band, dan het feit, dat de seconden met aparte wijzers wordt weergeven in samenhang met de waterstanden van die dag. Ja toch ? Gaat toch om de functionaliteit sec van de tijd en het mooi zijn, de uitstraling van het sieraad.
Al gaven de vroegere klokken en het staand horloge aanvankelijk slechts de uren aan, immers de hoofdlijn.

Je bent een dameshorloge waard.

fashion van Diesel in combinatie met een horloge van DKNY Donna Karan, geslaagd dameshorloge cadeau ?
Las onlangs een typerende uitspraak van Marion Pauw, copywriter en journalist in de Elsevier Stijl : “we kopen niet meer omdat we iets nodig hebben, we kopen iets omdat we het waard zijn“. Kijk en dat is nu eens een nieuw en fris standpunt. Wanneer we dat vinden, bestaat er ook de vrijheid om een dameshorloge te kiezen in welk formaat dan ook, maken we zelf wel uit.

Dameshorloge omgekeerd dragen.

Lees je wel eens, zie je wel eens, dat sommige dames het horloge “af laten glijden” naar het dunste deel van de pols en draait het vanzelf om. De één zegt dat het ter bescherming van de wijzerplaat is, de ander zit heel dicht bij de waarheid : het bandje is niet passend te krijgen.
Geeft aan dat we er met een dameshorloge niet zijn, kies vooral ook voor een horlogeband die aan te passen is aan de vrouw en de vrouwenpols en niet andersom.

Welk dameshorloge cadeau doen

beiden fashion van Diesel en een horloge van Diesel, elkaar cadeau gedaan ? Zou zomaar kunnen
Sta je dan. Want het ligt toch wel gevoelig. Een dameshorloge is gewoon niet anders dan hoofdzakelijk een sieraad, het moet de ontvangster tooien, sieren, iets toevoegen en dus moet het binnen de smaak van de ontvangster zijn.

Let dus op kleur, let op soort materiaal, goud, of goudkleur, zilver of zilverkleur, metallic, juist felle kleuren zowel van het horloge als de bijpassende horlogeband. Kijk naar wat ze doorgaans draagt, werk, vrije tijd, op chique en ga dan verder denken : subtiel, dan iets kleins, sportief in de zin van outdoor sporten : mag het formaat wel iets groter en vooral praktisch (vuistregel, want bijv. wielrenster Leontien van Moorsel is wel het grote bewijs van sportster èn een uitgesproken modieus gevoel van fashion) . En gelukkig zijn de dames in de wereld vooral zó ingesteld, dat naast de opmerking “dat had je nou niet moeten doen” toch heel vaak mompelen :”wat een voortreffelijke keus, helemaal mijn smaak” en eigenlijk ….. eigenlijk weet de gever dan ook nog niks. 😉


Dan maar eens kijken wat er dit jaar in de actualiteit is omtrent het dameshorloge :


[wfs_tapestry]


Dameshorloge zelf kopen of dameshorloges krijgen, kies het type wat past en kies vooral ook een horlogeband die letterlijk past of goed aanpasbaar is.


top pagina van verzeker beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Contact
| top pagina

Google