Cadeau Kado Tips

Drone cadeau quadcopter kado

Drone Quadrocopter Flying xxxxx ideaal cadeau voor wie een nieuwe uitdaging zoekt of een nieuwe professie of een nieuwe hobby of gewoon een cadeau waard isDrone cadeau quadrocopter kado. Met een drone of quadcopter kun je als piloot luchtcapriolen uithalen, met de camera prachtige beelden of video maken; lees vooral verder wanneer je dat ook wilt kunnen, mèt videobeelden, evt zelf publiceren op Youtube oid

Drones zijn nièt meer science fiction. Is van vandaag. Nù.
Drones worden in films gebruikt in allerlei vormen en toepassingen.
Drones worden door het leger gebruikt.
Drones worden door politie eenheden gebruikt.
Drones worden in de fotografie en pers gebruikt èn op Youtube bijv geplaatst.
Drones worden ………. drones zijn hot en geschikt voor de ‘gewone’ mens, geïnteresseerde mens al dan niet voor game toepassingen ontwikkeld!

En drones kun je ook met meerdere mensen één taak laten uitvoeren of juist in combinatie , kijk bijvoorbeeld op deze drones video:


video beelden van de ‘Power of Drones’ is niet in het Nederlands goed te vertalen : Kracht van de drone ?

Heb je altijd al over de schutting van je buurman willen kijken is niet altijd aan te raden, denk aan ieders recht op privacy, denk ook aan het onbestuurbaar raken en dus schade toebrengen, dat moet je niet willen.
Maar ………… je kunt de drone of quadcopter op spectaculaire manier laten vliegen (en wedstrijden houden met je maatjes !) dankzij de 360 graden-looping knop of je gebruikt de drone voor fotografie en filmpjes; de drone bezit meestal een HD camera voor het maken van veel méér dan een paar foto’s en x minuten aan opnametijd voor video’s ( is immers ook een serie van foto’s ). En die series kun je op allerlei manieren met een geschikt stuk software voor panorama beelden geschikt maken. Het totaal in een frame verpakken, en je hebt een pracht van een kunstwerk …. gewoon een beetje toeval in het maken van plaatjes en er je creativiteit ( alleen of samen ) op los laten :


Gebruik maken van een ‘speelgoed’ Drone voor fantastische luchtfoto’s in video beelden gevat

Camille Goudeseune laat op deze video zien welke hoog resolutie panoramische beelden gemaakt kunnen worden met een lage kwaliteit video en een 50 dollar speelgoed quadcopter drone.


De basis van een Drone is niet zo heel erg ingewikkeld, meestal zijn ze stevig genoeg bij normaal gebruik , al moet je natuurlijk wel een beetje piloot worden èn voorzien van de creativiteit om ergens een beeld van te maken. Soms door heel veel beelden te maken met de Drone en later een keus maken, soms na voorbereiding selectief series foto’s te maken. En zijn de Drone-beelden heel speciaal, kun je denken aan het publiceren op video-kanalen oid en daar een passief inkomen uit halen. Een aantal mensen is daar al actief mee bezig.

Heeft natuurlijk wel een beperking zo langzamerhand : per 1 juli 2015 zijn de regels voor recreatief gebruik van drones gewijzigd. informeer vooraf bij je gemeente hoe de regels zijn geworden, vooral in jouw woonomgeving.
Veel kun je ook al vooraf zelf bedenken. ‘Niet boven of rondom mensen en verkeer’, dus ook geen feest- of attractie plaatsen ( alweer te laat 😉 ),
‘niet boven een weg’ kun je ook bedenken. ‘Militaire en andere objecten’ zijn ook al weer niet toegestaan, je mag ook niets tegenwoordig, maar nee, ook dit was te voorzien. Maar check het even.

Gaat er immers om, ‘wat kun je WEL met een DRONE‘. En dat is best wel veel :


Bruidsfoto luchtvideo op niveau in video beelden :

Op enige afstand kun je immers wel een groep mensen ( evt met toestemming ) fotograferen op hoogte met een Drone. En laat de drone niet dwars door de bruidstaart banjeren 🙂

Ga het leren met een wat goedkoper exemplaar, en naarmate er vooruitgang komt en grotere uitdagingen opborrelen, een wat duurder type aanschaffen , er zijn immers best wel veel mogelijkheden om een Drone of Quadcopter aan te schaffen, maar ook om met een Drone creatieve hoogstandjes te produceren.

Let er wel op dat niet alle goedkopere types voorzien zijn van een dashboard met beeldscherm, dan moet je inschatten zoals ook op de eerste video is te zien. De iets duurdere drones hebben al een beeldscherm op je dashboard, zodat je als een echte beeldjager op zoek kunt gaan naar de mooiste beelden hetzij met een drone hetzij met een quadrocopter, waar op zich nou niet heel veel verschil in zit. Wel met de meer professionele types , dat spreekt vanzelf. Een cadeau is een cadeau en niet bij voorkeur een professionele uitvoering, een beginner met veel ‘feeling’ is toch al snel wèl een professional met een quadcopter..

Bekijk deze collectie om een eerste kennismaking te doen, en vergelijk eventueel op deze pagina de prijzen van nog veel meer Drone-types.

[wfs_tapestry]


of kijk op deze prijsvergelijkingspagina :

of

of wat duurdere exemplaren :

 


top pagina

| Contact
| top pagina

Google