Cadeau Kado Tips

gepersonaliseerd cadeau

je kind krijgt een naam, een persoonsnaam, gepersonaliseerd !

gepersonaliseerd cadeau, kado draagt de naam, de persoonlijkheid, de persoon van de ontvanger, gepersonaliseerd is verbonden aan de persoon, aan de ontvanger » ooit sprak Juliet uit Romeo en Juliet van Shakespeare :
“What’s in a name?” Onze naam is méér dan het kenteken van een auto, de postcode van je huis, het is méér dan je identiteit, je naam is het gevoel, je eigenwaarde temidden van alle anderen op deze wereld. En je naam weerspiegelt je persoonlijkheid ….. kado dááraan gekoppeld / verbonden, is gepersonaliseerd cadeau

bekijk hier het aanbod gepersonaliseerd cadeau

bekijk het aanbod vrijblijvend

 
en bekijk hier ook het aanbod gepersonaliseerd cadeau

bekijk het aanbod vrijblijvend

 
en 3x scheepsrecht : gepersonaliseerd cadeau met hippe producten met naam of tekst

bekijk het aanbod vrijblijvend

het gepersonaliseerde cadeau,kado draagt de naam van de ontvanger, daar leg je eer mee in

What’s in a Name vanuit de visie van de Kabbala:
De macht en de kracht van een naam en de waarde daarvan, is al lang vereeuwigd in proza, poëzie en religieuze ceremonie. Iedereen herkent zichzelf in de naam. En anderen herkennen de ander erin. Is een persoon, met een personaliteit, en dus kun je ook zeggen dat die persoon gepersonaliseerd wordt met een naam.
Maar andere numerologen kunnen er ook wat van. En soms zijn we best wel benieuwd naar wat de naam voor ons in petto heeft.
Cruyf  rugnummer 14 » zelfs dat nummer is gepersonaliseerd voor wie dat nummer wil dragen

Wie zijn verantwoordelijk voor de naam ?

Meestal de ouders van het kind. Alleen…. kiezen zij uit eigen vrije wil en creativiteit ? Niet altijd, nog heel vaak komt het voor dat ouders, voorouders, tantes en ooms nog vernoemd worden, zelfs en misschien wel juist daar, in koninklijke kringen. Ook zij zijn personen, die weer gesierd worden met gepersonaliseerde namen.

Cultuur en Religie en persoonsnamen.

Zeker in de wereld van het Katholicisme is het gebruik om vooral méér dan 1 naam of persoonsnaam als voornaam te kiezen, kijk dan heb je ook meer ruimte om diverse familieleden met een vernoeming te eren, en toch nog een eigen inbreng eraan toe te voegen. In Protestantse kringen komt men er met 1 of 2 namen dan toch wat meer bekaaid af.

De keuze van de achternaam.

De achternaam geeft meestal vrij weinig ruimte voor een eigen keuze : je wordt in de familie geboren, punt uit.
Ho.
Praat nooit met een instelling of een instituut, praat als mens, als persoon en personaliseer het gesprek
Er zijn onderhand toch wat meer mogelijkheden om als achternaam de naam van de moeder te kiezen in plaats van de gangbare naam van de vader. Maar ok, weet wat je doet, de verwarring kan soms compleet zijn en voor jaren gegarandeerd !
Bij scheiding ligt dat dan weer wat gemakkelijker, maar we zijn wel erg gewend aan wat we aan namen hadden. Onze flexibiliteit is wat beperkt in dat opzicht. Zeker in het geval van scheiding, vind ook deling van namen plaats, alleen met meestal twee maal zoveel personen, die weer gepersonaliseerde invloeden ondergaan  ….. u begrijpt het al.

Is één naam genoeg ? Eén gepersonaliseerde naam ?

Valt ook tegen. Neem de paus die we hadden :
kardinaal Joseph Ratzinger koos als naam : Benedictus XVI , getallen ? Ja, had al 15 voorgangers en dan is een getal erachter wel praktisch. Personaliseren is dus troef.

Neem de paus die in 2013 gekozen is naast diens voorganger : kardinaal Jorge Bergoglio, hij koos voor de naam Franciscus als pauselijke naam erend Franciscus van Assisi met name qua nederigheid. De eerste met die naam, dus geen getal erachter. Enkel de persoonsnaam.

De eigen naam en een door jezelf gekozen naam als vorst of koning

We noteren 2013, onze Koningin neemt afscheid, haar zoon wordt Koning, en nee, ondanks eerdere berichten wordt het niet Koning Willem IV, maar Koning Willem Alexander, gewoon zijn echte naam, en als Koning is dat de eerste en ook dan geen getal erbij.

Zakelijke namen gepersonaliseerd

Wil je een bedrijf starten, heb je een naam nodig, het gepersonaliseerde bedrijf.
Heb je een website , moet je een domeinnaam bestellen, en ook die ga je personaliseren.

Maar boek je voordeel , wanneer je naam met een A begint, zeg de achternaam. Ja, wanneer de namen van een groot aantal wordt afgeroepen, ben je sneller aan de beurt. Net zoiets als de postcode, neem een postcode in de Randstad, heb je een grotere kans op een leuke prijs. Is dat zo ? Ja, is zo, immers, er zijn veel meer postcodes en huisnummers in de Randstad dan in de Regio.
Hier had uw naam kunnen staan, personaliseren van de persoon, de persoonlijkheid
En zijn er ook méér mensen met de naam Jansen etc. Dus kan een andere naam juist weer wel onderscheidend zijn. Da’s pas echt een persoon, met personaliteit, gepersonaliseerd.

Personaliseren is nummer 1 prioriteit

Dat belang van die namen, dat is dus wel duidelijk.
Eerst de familienaam en dan de gepersonaliseerde voornaam, of voornamen.
En met dat personaliseren komen we bij de kern van deze pagina.
Het is steeds meer dat mensen ervoor kiezen om een cadeau te kopen waar de naam van de ontvanger of ontvangster in aangebracht kan worden. Weet je bijna op voorhand dat het cadeau een succes wordt, immers, iets wat je naam draagt, dat ga je koesteren. Het gepersonaliseerde cadeau wat de naam van de ontvanger draagt.


bekijk hier het aanbod gepersonaliseerd cadeau

bekijk het aanbod vrijblijvend

 
en bekijk hier ook het aanbod gepersonaliseerd cadeau

bekijk het aanbod vrijblijvend

 
en 3x scheepsrecht : gepersonaliseerd cadeau met hippe producten met naam of tekst

bekijk het aanbod vrijblijvend

top pagina van verzeker beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Contact
| top pagina

Google