Cadeau Kado Tips

kado of cadeau

kado of cadeau, ziet er verschillend uit ….
Kies maar, kado is modern, cadeau schrijf je wat ouderwets, maar echt, kado is net zo welkom als cadeau, wanneer de gedachte erachter goed bedoeld is en rekening houdt met de persoon die dat kado of cadeau gaat krijgen. Maar spreek je het uit, is het precies hetzelfde.

verjaardag kado

Een van de meest voorkomende gelegenheden voor een kado of cadeau, is de verjaardag of de naamdag. Maar onderschat het niet, er zijn heel veel meer gelegenheden om iemand blij te maken.

geboorte cadeau

Maar het begint natuurlijk al bij het geboorte cadeau, de eerste de beste gelegenheid om na de beschuit met muisjes een kado te ontvangen, in het verleden was het vaak ook noodzaak en werden er vooral nuttige zaken gegeven.

In het verlengde hiervan de doop en de communie, waar ook een kadootje meer dan welkom is en ook daar vaak in de context van de doop cq. communie.

Diploma uitreiking of Bul of .. en dus cadeau

Hoevaak praten ouders niet als “Brugman” om hun kroost door de school heen te coachen en wanneer dat bereikt is – er vind een diploma uitreiking of een bul uitreiking plaats – past ook daar een passend kado, bij de bul misschien meer een cadeau. Hoewel : de ouders zouden dan toch ook wel een kadootje verdiend hebben, en een cadeau met c voor de opleiders die zoveel jaren geleden hebben 😉

Levenscyclus : huwelijk en huwelijks kado

Ze gaan samen door, met of zonder huwelijk en huwelijks kado. Een “jaar” geleden werd een bruids schat heel normaal gevonden. Hoewel op onderdelen nog wel eens wat financiele bijdragen worden ingezet, blijft het tegenwoordig toch meer beperkt tot het geven van kado’s zoals servies, bestek, huwelijksreis,bloemen, kleinere kadootjes, kortom er wisselt nogal het een en ander, tussen de een en de ander.

jubilea

jaren benaming
1 katoen
2 leer
3 tarwe
5 blik
6 ¼ blik of tin
10 tin
12 ½ koper
20 porselein
25 zilver
30 parel
35 robijn
40 smaragd
45 vermiljoen
50 goud
60 diamant
65 briljant
80 eiken

Kortom, na het eerste huwelijkskado volgen er meer.

pensioen kado of cadeau bij pensionering jubileum of mijlpaal
Jubileum of mijlpaal,
uit dienst treden,
of met de vut gaan
of met pensioen gaan,
allemaal stuk voor stuk goede redenen om de festiviteit met een cadeau / kado te laten vergezellen, variërend van bloemen, wijn, sigaar, een hele sterke klare, dvd, film met hoogtij momenten en noem maar op. Kunnen we eigenlijk wel zonder kado | cadeau ?

Jaren lang hebben we voor dit doel de pagina kado.zoekidee.nl gevoerd, opmaak kan niet meer, dus gaat kado.zoekidee.nl hier verder.


Decorja in Maurik

tip-adres : houten notenkraker en (wie-)rook mannetjes, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon ergens neerzetten zonder wierook of noten, is leuk en apart
info: Houtsnijwerk uit het Ertsgebergte. Mooie houten decoraties voor Advent, Kerst en Pasen. Met de hand gemaakt in de stijl zoals toegepast in het Duitse Ertsgebergte, omgeving Dresden. En niet alleen voor de feestdagen, denk ook aan een houten muziekdoos als cadeau, de Koning Notenkraker cadeau, een drummende notenkraker cadeau, (wie)rook mannetjes kado en héél andere beroepen. Een apart kado geven, moet je hier even kijken.

Personal Art kado

Kado van Pop Art zoals van Andy Warhol, pop art collages, strip stijl en karikaturen… op basis van aangeleverde foto.

Beelden kado

Een mooi Boeddhabeeld, een leuke dwerg of tuinkabouter als stralend middelpunt, een beeldend beeld kado.

Chocolove cadeau

Een cadeau waarmee u op een positieve manier opvalt? Chocolove. Boerderij, figuren, hart, pakket, sleutels, repen, telegram etc.

Knuffels fluffels cadeau

Fluffels cadeau zijn monsters met karakter. Lieve eigenaardige karaktertjes om precies te zijn. Fluffels zijn quirly, zoet, mooi en vooral onweerstaanbaar. Fluffels zijn gemaakt van superzachte materialen, dus heerlijk om te knuffelen!

Geef een STER cadeau

Benoem een ster met Online Star Register. Je geeft dan een origineel STER cadeau dat voor altijd blijft bestaan.

Maak zelf je eigen fotomozaiek

Maak zelf je eigen fotomozaiek. Bij Moz-Art maak je een prachtig fotomozaiek voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of afscheid. Een uniek cadeau, opgebouwd uit vele persoonlijke foto’s afgedrukt op de allermooiste materialen zoals kraakhelder plexiglas, trendy aluminium of op traditioneel canvasdoek.

Net méér, cadeau bijv in Crystal

Een foto vervat in crystal bijvoorbeeld als cadeau. Een persoonlijk cadeau en een mooie herinnering. Voor elk speciaal moment dat voor eeuwig vastgelegd zou moeten worden. Voor verjaardagen, Jubilea, Bruiloften, Geboorte, Doop, Herinnering, Valentijn (14 februari), Moederdag (2e zondag van mei), Vaderdag (3e zondag van juni), , Kerst en sinterklaas, Relatiegeschenk

Le Grand Dejeuner een groots ontbijt cadeau

Ontbijtservice Le Grand Dejeuner voor een heerlijk Ontbijt

Waroeng cadeau

Cadeau tips voor Geschenken, Decoratie, Posters, Bak- & Kookgerei, Kookboeken, Olie & Balsam, Sarongs

Sassie design cadeau

Cadeau tips voor handgemaakte sieraden voor moeder en kind

huisteil cadeau creaties

Vanaf 1998 ben ik (Leonie Naessens) vanuit HUIS begonnen met het maken van heuse HOUSE broeken.Daardoor de naam Huis-style plus wasteil werd het huisteil voor vintage/retro stoffen voor jezelf en als cadeau creaties.

sterck merck

een uniek en persoonlijk cadeau met liefde gemaakt, of met liefde gekocht: Het kleine moment van geluk. Sieraden tassen schriften. Joyce & Christa


top pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Contact
| top pagina

Google