Cadeau Kado Tips

schilderij of poster cadeau kopen

schilderij foto verf natuurlijke materialen als aankleding van de kamer
Schilderij of poster cadeau kopen, foto op canvas, poster aan de muur, schilderij aan de wand als cadeau :
Een huis, een kamer, is in feite niets meer dan een verzameling of opeenstapeling van materialen die we vloeren, wanden en plafond noemen. De sfeer, het leven, de gezelligheid, die brengen we zelf mee en we kunnen dat versterken door kleur, materiaal en andere zaken op de muur, op de deuren, op de vloeren aan te brengen.

foto op canvas cadeau

Een voorbeeld daarvan is het laten maken van foto’s op canvas, zodat uzelf uw foto of afbeelding , gekocht of zelf gemaakt kunt kiezen en daar een fraai schilderij van kunt plaatsen, of een poster op de deur als cadeau,zoals deze roos schilderij als dit roos schilderij, foto verf natuurlijke materialen zoals wol en andere textielen
Je kunt natuurlijk ook een foto van je kind, je partner of wie dan ook laten vergroten etc.

Kleuren ontstaan door het ontbinden (breken) van licht

kleuren zijn variaties van licht en ontstaan door het ontbinden (breken) van licht

Onderschat dat niet. Je ziet kleuren, maar kleuren zie je ook niet, in die zin, dat ze een “stralende energie” hebben. Ga maar eens op een zonnige dag een aantal uren onder een oranje of rood zonnescherm zitten. Uurtje of zo, en daarna bij de buren onder een blauw scherm. Goed om even af te koelen. Letterlijk.

Dat kan dus ook in je huis : het geeft verschil om onder een rode deken te liggen,zelfs wanneer het licht uit is. En zacht licht blauw geeft in de slaapkamer wel degelijk een fris gevoel, nog afgezien van het feit, dat muggen er niet zo heel erg van houden.

De kleuren theorie van Johannes Itten

licht is leven, kleurt je leven, kleurt je huis
Violet is een zogenaamde spirituele kleur, veelvuldig in kerkgenootschappen gebruikt, en in overwegende vorm zou dat zo moeten blijven. Een teveel daaraan in je eigen huis, maakt er een “geestverruimende ruimte” van.

En waar hierboven aangegeven is dat wit geen kleur is, maar alles reflecteert , omgekeerd zwart alles absorbeert, vindt u ook terug in de redenatie van Johannes Itten, Zwitsers kunstschilder en kunstpedagoog , citaat :

‘Zwart met zijn diepe donkerte is noodzakelijk om het stralen van de kleurige lichten in een passende dimensie te plaatsen. De heldere stralingskracht van het wit is noodzakelijk om de kleuren hun materiële kracht te geven.’

Anders gezegd, je hebt beide uitersten nodig om elke tussenliggende kleur of combinatie van kleuren accenten te geven.

Let op: je hebt niet altijd zwart nodig om een kleur donkerder te krijgen, dat kan ook met combineren van andere kleuren. Maar houdt de gedachte vast, dat zwarte lees : donkere kleuren visueel naar u toe komen, kleiner maken en dat heldere, wittere kleuren , lichtere kleuren, van u af gaan, ruimten groter maken.

breng bijvoorbeeld je vakantiegevoel binnenshuis qua sfeer met dit Toscaanse beeld van een schilderij

Inspiratie voor schilderijen, wandversiering, wandbekleding

Voor het maken van keuzes is inspiratie voor een schilderij best wel belangrijkm, daarom hieronder een overzicht van een bepaalde selectie, alles dooreen genomen. Daarna volgen een aantal links naar vergelijkingspagina’s op deze site, is er ook een prijskaartje bij. En prijskaartjes is ook bij een cadeau een factor van belang, toch ? 😉 .


Voorbeeld collectie schilderij en reproductie etc

kijk vrijblijvend en bestel de aanbieding


top pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Contact
| top pagina

Google