Cadeau Kado Tips

TWsteel Horloge kopen

TW Steel, het klinkt zo Engels en in de verkoop, zeker wanneer er wereldwijd verkocht gaat worden, is dat belangrijk. Toch is het een oer-Hollands produkt. Voor de volledigheid is dit de naam : TW Steel = ‘The Watch in Steel’.

TW Steel horloges zijn Nederlandse horloges

TW steel horloges ontworpen door Cobelens sr en gemanaged door Cobelens jr, perfekt duo, perfekt cadeau
TW Steel horloges zijn namelijk van de hand van – ontwerper – Ton Cobelens die in 1980 startte als horloge-ontwerper. Heeft nog een carriere in de reklamewereld gemaakt, om dat in 2005 te starten met de onderneming onder de naam TW Steel. De dagelijkse leiding van die onderneming is nu in handen van zoon Jordy Cobelens, waar vader Ton Cobelens de leiding over het ontwerpen heeft.

 

TW Steel als horloge ontwerp

TW Steel horloges lopen op tijd en geven de tijd, Formule1 rijdt op tijd in tijdmeting, een hoogstaand duo
De hand van de meester, dus die van Ton Cobelens als verantwoordelijk ontwerper van TW Steel horloges, tekent voor “groot” en dat wil zeggen ‘oversized watches’ , duidelijk zichtbaar en de maten zo tussen de 37 en 50 millimeter. Daarvan heeft hij naar eigen zeggen zo’n 180 ontwerpen gemaakt en het aantal is nog steeds groeiende. En die horloges, als cadeau gekregen of als persoonlijk cadeau zelf gekocht, worden verkocht in zo’n 80 landen buiten Nederland gerekend. En dat geeft aan hoe geliefd de ontwerpen zijn. De horloges hebben een echte stoere uitstraling

Wat tekent de ontwerper van TWsteel

Je zou kunnen zeggen : vertel mij hoe de ontwerper leeft en ik kan je vertellen hoe diens ontwerpen er uit zien. Beetje hachelijk, maar buiten de werkuren zoekt de TWsteel ontwerper ontspanning in reizen, verkennen, zoeken , ontdekken, om daarmee weer nieuwe ideeën op te kunnen doen en uit te kunnen werken. Doet dat dan door bijvoorbeeld reizend te trekken met diens Camper van het type Hymer, zoekt daarmee de zon op, bijvoorbeeld de Franse streken van Bretagne, Dordogne, met in de fietsenruimte een racefiets, evenals een scooter. Trekkend reizen en je vervoer aanpassen aan de mogelijkheden om daarmee zo ver mogelijk te komen. Dat moet dan ook het karakter van het horloge zijn : mogelijkheden bieden om verder te komen, met een horlogeband die aandacht heeft voor uitstekende pasvorm.

TW Steel en snelheid

Een horloge – open deur intrappen – en dus ook die van TW Steel, heeft iets met tijd, tijdmeten, tijdmeting. Er is een sport die ook veel op heeft met tijdmeting, de formule 1 autosport. En daarin is TW Steel ook aktief, sponsort deels mee in de Formule 1 .

Een speciale auto, zoals ook de TW Steel een speciaal horloge is met speciale collecties, special editions zoals actueel de TW 607.


Tw Steel horloges zijn uitermate geschikt als cadeau, probeer dan zoveel mogelijk van de ontvanger te weten te komen, zodat cadeau en ontvanger perfect op elkaar afgestemd zijn.

uitzonderlijke horloges van een betaalbare luxe


top pagina van verzeker beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Contact
| top pagina

Google