Cadeau Kado Tips

Vaderdag cadeau of kado voor vader

Vaderdag cadeau of kado voor vader, hoezo ? Nou. Naast Moederdag, kennen we ook Vaderdag, de dag van Vader en dat vieren we een maand later, namelijk in de maand juni en dan op de 3e zondag in die maand. Vooralsnog kunnen we van Vaderdag niet direct een link naar de oude historie leggen als oorsprong, moeten we het doen met de drive van mevrouw Sonora Smart Dodd in 1909, ook al weer in Amerika, om precies te wezen in de staat Washington, die haar vader wilde eren. En ook die gewoonte is door Amerika geëxporteerd en door ons geïmporteerd, en door de winkelier geheel onbaatzuchtig jaarlijks nadrukkelijk onder de aandacht gebracht.

Welk cadeau voor Vaderdag

Komt als vanzelf de vraag opborrelen : Welk cadeau voor Vaderdag ?
Sommigen onder ons lopen over van creativiteit in het vinden van het juiste cadeau, anderen hebben daar wat moeite mee. Zo heb je van die oubollige statements van "dit komt altijd van pas", en dan praat over cadeaus voor vrouwen in de zin van een setje keukendoeken en voor mannen van een scheerijzer of sokken. In onze tijd hebben we dat toch wel een beetje gehad ?

cadeau of gadget

We leven in een tijd waarin het woord cadeau is gemoderniseerd naar kado en weer terug vergroend ( groene boekje voor taal ) naar cadeau, voor rest blijft het natuurlijk fysiek een cadeau wat we aan iemand, vader, stiefvader, schoonvader, pleegvader, adoptief vader en ieder die er voor doorgaat. En daarnaast hebben we met z'n allen de gadget in het leven geroepen : handige , praktische , soms vreselijk onzinnige , en vooral ook nogal eens spraakmakend overbodige cadeautjes, van goedkoop tot heel duur.

Waarom ? Omdat we elkaar en onszelf soms eens willen verwennen met een kado wat je zonder "goeie" reden nooit zelf zou kopen maar toch een bijzonder cadeau is. Kijkend naar de veelheid van kado en gadget winkels vooral op internet, is dat ingeslagen en kunnen we nooit meer zeggen : "kon niets vinden, wist niets te verzinnen". En om ieder te helpen gaan we ons op deze pagina te buiten in het aanreiken van internet : kado en gadget winkelsites en Vaderdag tips en cadeaus. Bouw er een leuk feestje van !


Kookers cadeau

Schat !! Kook jij dit keer, is jouw feestje ( .. ) En dan roep je opgewekt : “Ja hoor, ik regel dat wel even” , en denkt aan ‘Kok aan huis’ van Kookers, slim toch ?
Ook voor Live cooking, kook workshop etc. Uniek cadeau idee !

Sjaaks Hobbyshop cadeau

(model-) Bouwen en niet alledaagse modellen van Kever tot fitte motoren, hobby uit de shop of is het méér ?

Bretels cadeau

Een kwestie van ‘hou ‘m vast’ of omdat die bretels zo mooi zijn, oordeel zelf.

Goudsmederij Coco exclusief handvervaardigd sieraad cadeau

COCO, afkomstig uit een Armeens gezin, werd vanaf zijn jonge jaren omringd door goudsmeden, edelsmeden en juweliers. Met ruim 15 jaar ervaring op zak als goud- en edelsmid is COCO uitgegroeid tot een waar vakman die uw gedachten kan omtoveren tot een exclusief handvervaardigd sieraad!

Mannen Sieraden cadeau

Mannen kiezen steeds meer voor mooie, stoere exclusievesieraden.


 
of kijk zoals onder menu tab ‘heren’ deze:


top pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Contact
| top pagina

Google