Cadeau Kado Tips

Valentijnscadeau 14 februari en Valentijn

Valentijnscadeau op 14 februari en Valentijn
het was Bisschop Valentijn die op kwam voor het liefdeskoppel, goeie reden voor een Valentijnscadeau

Valentijn van Valentijnscadeau 14 februari : de legende van Valentijn is die van een jong paar dat bij bisschop Valentijn toestemming vroeg om te trouwen. Bisschop Valentijn vond de liefde belangrijk en gaf hen de zegen. En dat vond navolging zo in de 4e eeuw van onze jaartelling, àls het al zo gegaan is 😉 .
Aardige is wel, dat Valentijn niet de mannelijke hoofdpersoon van het stel was. Maar juist de Bisschop Valentijn, al was het celibaat in die tijd vermoedelijk ook nog niet zo stevig verankerd.

Hoezo Valentijnsdag

Hoezo Valentijnsdag, die dag is van belang voor bevriend, verliefd, verloofd, getrouwd en bedenk het maar. En waarom ook niet. Wanneer het er nou gewoon om gaat dat je de ander een plezier wilt doen. Je een ander een cadeau wil geven. Je een ander vertellen van ……. en dus een Valentijnscadeau !
Is in feite elke dag ideaal, maar Valentijnsdag is iets meer ideaal dan andere dagen.

Doe je dan met Valentijn om te beginnen ?

Wat je kunt doen met Valentijn om te beginnen is natuurlijk een beetje afhankelijk van de situatie. Is er nog maar een gevoel, een wens, contact leggen, dan is een kaart in één of andere vorm al dan niet tezamen met bloemen een prachtig middel. Immers, ook Bisschop Valentijn zond op z’n levenseinde een briefje naar zijn geliefden.
Dus, waarom niet een heel speciaal kaart met een heel speciaal bloemetje op Valentijnsdag ?

Met Valentijn een verrassing hotel boeken als Valentijnscadeau

Voor wat “gevorderden” in de liefde is een Valentijn hotel als Valentijnscadeau / verrassing boeken , een pracht idee op Valentijn als verrassingscadeau. Hou je de plaats geheim en de activiteiten ook, laat je gaan in het voorbereiden van zo’n dag. Succes bijna verzekerd, wanneer je tenminste wel zóveel van je partner weet, dat ze zo’n escapade zal kunnen waarderen. Maak kijk even op deze pagina die we gemaakt hebben over een “Romantisch Hotel Cadeau”


top pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Contact
| top pagina

Google